Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumhet



mina klor växer inåt

otåligt inväntar jag smärtan

jag skär bitar ur mitt yttre

för att föda mitt inres hat

i snart trettio år har livet förnekat mig

i snart trettio år har jag förnekat livet

och dess granskande ögon

dess avundsvärda känsla

enkla andetag är min respit

jag har tröttnat

för länge sedan

livet får mig att vilja

och jag förstår inte vad...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-27 16:03



Bookmark and Share


    cognitive slender
livet får mig att vilja

men jag vet inte vad

gillar verkligen detta stycke..får mig att förnimmas med livets
självuppfyllande 'mening'...
2009-03-27

  Erikjohansson
Detta var mörkt , men väldigt bra skrivet!så en applåd för det!
livet , gud , och kärlek något man själv inte styr och kan ibland
kännas frustrerande , eller ännu värre helt avskyvärt!
tack för denna dikt!
om du har tid så kom gärna förbi och läs mina dikter!
/Erik
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen