Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar...

Jag önskar jag vore en fågel
då skulle jag flyga till dig
och sjunga vackra ord
i ditt öra
Jag önskar jag var en cell
i din kropp
så att jag fick rusa runt
i dina vener och artärer
och vara i dig alltid
och ta bort kroppsliga
och själsliga smärtor
Jag önskar att jag kunde
stanna till i din hjärna
så att jag kunde känna
dina tankar
och lättare kunde
uppfylla dina
hemligaste önskningar
Jag önskar också att jag
fick bo i ditt hjärta
och känna varje
slag
och hur de ökar
när det älskar
när vi älskar...
Jag önskar så att
jag var den kvinna
som fick dela allt
med dig
och framförallt ge
Jag har så mycket
vackert
kärlek
att ge till
just
dig...




Fri vers av firefire
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-27 20:00



Bookmark and Share


  Söder
den här känns frisk och härlig i sitt sätt att längta och önska. mysigt bra!
2009-03-27

  Roula O
vackert skrivet som vanligt...gillar denna mycket...


"Jag önskar att jag kunde
stanna till i din hjärna
så att jag kunde känna
dina tankar
och lättare kunde
uppfylla dina
hemligaste önskningar"
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire