Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi brukar leva nätter och undra hur vardagar känns

Vi brukar dricka nätter
tätt intill varandra
men aldrig riktigt nära
vi brukar skåla för livet
men aldrig för varandra
vi brukar andas lätt
förställt
jag vet hur du smakar
men inte var du föddes
du vet hur jag känns från insidan
men inte vad jag tänker
och ibland skriver du sånger
om hur min hud känns mot tungan
ibland skriver jag ord
som du inte förstår




Fri vers av Grävling
Läst 424 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-27 20:56



Bookmark and Share


  danne //
Fin!
2019-08-30

  Tera
vojvoj...bra!
2009-04-02

    ej medlem längre
Jo så är det.
2009-03-28

  Stefan Höglund
Ord för eftertanke tänker man över huvudtaget hur en kännsla skal förklaras
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling