Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotot är taget utanför mitt hus den 26 mars


Utan kortstrumpor

 

rara vårblommor

dolda av vinterféers snöspö

tränar livets tuffa sida

 

solig dag i värme

lockar pockar

''kom ut kom ut''

 

tofsvipan klarar

nog ett par dagar

utan åkermarksmask

 

inte fick man ha kortstrumpor

på valborgsmässoafton

nu vill man inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-28 08:38



Bookmark and Share


  Yvonne
Fin skildring av våren och vackert foto.
2009-03-28

  Hans Christian
Mmm så rart och varmt ! Blir glad av att läsa :o)
2009-03-28

    sunnanvind
härligt vårlikt!
2009-03-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ohh en så fin bild
på Dig underbar!
2009-03-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vacker om vår nu
och vår Du, om
kortstrumpor
som man inte
fick ha, det i
minnet gick upp bra!
Hurra för Ditt skriveri!
*******************
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP