Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat


jag tror i alla fall
att HJÄRTAT är viktigast
viktigare än kuken och fittan
viktigare än först och sist
viktigare än störst och minst
viktigare än bäst och sämst


Hjärtat dunkar varmt
och slår allt annat
slår och slår i evighet
värmande
närmande
i evighet



viktigare än du och jag




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-28 11:35



Bookmark and Share


  glittertindra
klart hjärtat är det absolut viktigaste...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta