Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till fruset hjärta

hårda ord

svarta blickars hat

oförstående kyla

fungerar inte som

konservöppnare

åt ett fruset hjärta

 

kanske solens

värmande strålar

brasans sken

musikglädje

ett barns spontana skratt

sprittande liv i en katt

 

öppnar dörren

till kylrummet

vägen in

till

fruset hjärta

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 12:11



Bookmark and Share


  Yvonne
Fint skrivet och så sant, så sant. Ljuvligt foto. Muffins?
2009-03-28

  HQ
Visst är det så,
frusna hjärtan skyggar från kylan
men dras mot värmen.
Vackert!

och vilken söt liten katt!
2009-03-28

  Michaela Dutius
Vis har livet gjort dig - det är då man upptäcker glädjen i de små tingen
2009-03-28

    Melona
jo, du är klok som alltid

ulla,

du borde göra en såndär klokbok
tycker jag
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP