Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam



skam
värdelös
skuld
besvikelse

ben som värker av en sju kilometers promenad

social fobi
oförmögen att åka buss
tunnelbana
taxi

men att korsa den där bron
omöjligt

fastnat på fel sida

svindel
neråt
uppåt
åt höger
vänster

och inåt

skam
ångest

mina löv sliter sig loss
faller mot marken

fallet är ofarligt
konfrontationen med marken ödesdiger

skam
oduglig
en omvänd narcissism
skapar
skammen






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-28 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP