Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Din Skull

 

Det var när du försvann

 

som

Pennan

blev

min

skalpell

 

som 

glansen

förförde

 

och 

ruset

hånlog

blodets

längtan

 

Det var när du försvann

 

som

ord

ristades

in i fulla

tankar

och

på blad

utan

plats

för

oss

 

Min Penna

formar nu

landskap

med

rinnande floder

av lysande

rubin

 

Det var när du försvann

 

jag översköljdes

av min själs

blödande

poesi...

 

 

 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 875 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2009-03-28 16:38



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så lyriskt och vemodigt ...
2011-01-21

  Pilgrim
Sant när man säger "när en dörr stängs öppnas en annan dörr" men när det gäller o kunna ge ord till våra tankar o känslor, dörren har alltid varit öppen, vi var blinda o se.
när han/hon försvann öppnades dina ögon..
2010-06-07

  Elaine.S VIP
Det här en knivskarp markering, något som går att ta på, något som förklarar känslorna.
2009-09-05

  stella
Precis så är det...vem skriver lycklig? Underbart framfört av dej!
2009-09-05

  Aquarius
jag översköljdes av min själ, så bra, så bra!
2009-05-16

  Roula O
mycket bra skrivet...riktigt bra :)
2009-03-28

    bokmalen93
det var väldigt fint skrivet, intressanta styckeindelningar. bra skrivet.
2009-03-28

  HQ
Vackert!
Visst är det så att saknad och sorg formar den vackraste poesin.
Det är då man behöver orden som mest.
Mycket fint komponerat!
2009-03-28

  Fredric
Bahari, detta är riktigt riktigt bra!!!!
2009-03-28

    Herr Ångest
Håller helt med föregående kommentator

Mycket bra!
2009-03-28

  Laijza
Mycket bra!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP