Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Religion till varje pris? (senryu)

 

 

Tron förbjuder mig!

sa' någon häromdagen

med glädjelös blick 

 
 
 





Bunden vers (Haiku) av Caprice! VIP
Läst 746 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-28 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåd!
2012-12-22

  systeringer
Haikurytm i din mittiprickande dikt!
2009-03-28

    ej medlem längre
Efter att ha spenderat alltför många år i religionsträsket kan jag säga att denna minimala dikt är maximalt träffsäker!
2009-03-28

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!
2009-03-28

  Måna N. Berger
Snyggt fångat!
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP