Foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ulla


Om så all världens

 

om så all världens

blommor lyste min väg

alla trädens kronor

viskade kärleksfullt

om havets vågor

omslöt mig med kärlek

och solen värmde

min frusna själ

 

om så hela jorden

tröstar mig med

naturens rikedom

faller mina

tårar tungt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-28 19:31



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vackert !
Ja ibland hjälper inget..bara tiden lindrar så smått ibland.
Kram !
2009-03-28

  Sladjana Zubcevic VIP
Smärtsamt vackert skrivet!
2009-03-28

  Eva Langrath VIP
Vackra innerliga ord om den sorg som måste få komma ut.

Eva
2009-03-28

  Annie b'larsson VIP
En mycket vacker text om sorg och känslan av hopplöshet. Vad hjälper all världens vidunderliga skönhet, när det skönaste man känt, har gått förlorat.
2009-03-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP