Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag levde en gång

 

jag sårade en

som inte blev sårad

såg en spegelbild

som inte blev sedd

sa något som inte

blev sagt

 

skäms över något

jag knappast minns

men skäms över det

som hände nyss

men visgruppen KAL

spelar sjömansvisor och jag

minns att jag levde en gång

 

nej nej inte den där svängen

med självömkans nostalgi

den äkta spegelbildsvidrigheten

talar jag om

du som vet . . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-29 00:16



Bookmark and Share


  genni VIP
Något speciellt med den här dikten, gillas!
2009-03-29

  Jimmy:n
Gillar denna,,,
2009-03-29

  VampyrÄngel
Väldigt bra skrivet!
*applåder*
2009-03-29

  Sladjana Zubcevic
Jag levde en gång


"jag sårade en

som inte blev sårad

såg en spegelbild

som inte blev sedd

sa något som inte

blev sagt"
Vackert skrivet!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP