Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grandiost..


drunknar död..

 

 

svart regn dränker mig

flytande tjära tynger mig ner på knä

du sparkar på mig spottar på mig

och säger att du älskar mig

 

förvirrad kräks jag upp mina ord

jag älskar dig med

försöker andas

drunknar död

 




Fri vers av micke marin
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-29 13:38



Bookmark and Share


  korpfjäder
gammalt elände ska nog dränkas
.. och den som redan är död kan nog räkna med att få nytt liv i vattenmassorna, det brukar vara skönt att få drunkna i eländet ett tag.
2009-03-29

  Maria Natasja
En väldigt stark o mörk text..
Gör ont att läsa.
Bra språk, fint skrivet.
Jag gillar mycket.
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin