Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den här mest för behov av uttryck, mamma tyckte att jag skulle publicera den =)


I en värld

När mörkret plötsligt blir din omgivning och vidrör ditt mest intima jag
Då är inte ens den starke arrogant.
Men även då kan vi vila tryggt på Guds ord, för "Han är med oss i alla dagar"


.En kärlek större än allt annat.




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-29 17:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela här och bokmärker.
2009-04-11

  Michaela Dutius
Den är otroligt stark och mycket fin Samuel.
Djupa insikter.
2009-03-29

  Tosan VIP
Fint, om hur styrkan finns i svagheten...
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander