Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter många års vänskap försvann hon.


Vännen som försvann

 

så plötsligt

var hon borta ur

mitt liv och lämnade

eftersmaken

 

du duger inte du duger inte

 

nu slipper hon höra mer

om min sorg över min älskade

 

kanske kan hon

intala sig att

livets ordning

nu är

återställd

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-29 20:20



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Även vänner
kan komma in i eget
mörker,
utkämpa egna kamper.
Detta lärde en för mig
'försvunnen' vän,
som jag på nytt
har återknutit till.
2009-03-30

  Bibbi VIP
Jag skulle nog inte kalla denna person för vän, är ej värd den benämningen.
2009-03-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Äkta vänner lämnar stor hål, men de som bara är utfyllnad och oäkta kan man lika gärna vara utan. Vilket man kanske bara förstår just då...
2009-03-30

    ej medlem längre
Är man en sann vän orkar man höra på den andre, även om det blir upprepningar. Bra skrivet!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP