Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

girighet (sanningens minut)

jag är förundrad
över din dårskap
och sätt att
lyfta fram okunskap

jag känner skam
med dig som tar
från de fattiga
till förmån för rika

var har moralen
tagit vägen
när fallskärmar
löser ut

att det är våra pengar
spelar ingen roll
att det är stöldpengar
i snuskigt överflöd

unnar dig verkligen
att kunna vältra dig
i detta frosseri av
stöldgods från pension

du kommer att vinna
och stå på pall
i brinnande helvete
där applåder piskar dig

förevigt




Fri vers av Fredric
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-29 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja.. applåder!
nutid/dåtid.. samtid som flyter in i ett..
som vanligt fattar du dig väl med orden.
en sann författare månne...
2009-03-30

  ramsesII
Härligt att skriva om sin nutid/ för egen del blir det mest en massa kärlek o annat tjafs/ du föder idéer hos mig genom din klockrena text/ tack för läsning.../
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric