Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna till

Sången

jag plötsligt hörde

kom från ingenstans 

och ur allt.

 

Den

vibrerade på

gatan framför mig

och varje steg jag tog

fick toner att flöda in

i ett ständigt

föränderligt

partitur.

 

Mina

handlingar

blev till orden

i sången

vissa

kallar

livet.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 1404 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2009-03-29 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mmm, med varsam hand
skönhet skapas..
2010-12-15

  Ninananonia VIP
Underbar! :)
2010-12-05

  Linge
detta gav en fin känsla av harmoni och bra känslor!
fint skrivet!
2009-05-21

  Katarina_
Mycket fin och vacker text.
2009-05-10

  kärleks ängel
du skapar harmoni med dina ord!!
2009-04-15

  Sturesdotter
Ljuvlig.
2009-04-14

  Blodros
vakert så om livets sång..

Blir glad av denna text. :))
2009-04-08

  albertina
Fantastiskt välskriven
Tackar för mycket bra läsning
2009-04-07

  friheten
Vacker ksriven
2009-04-01

  coffe
underbar och insiktsfull//c
2009-03-31

  Janis Karlsson
Vacker text, en melodi väl värd att gå och nynna på.
2009-03-30

  noname_realmind
"Sången vissa kallar livet..."
Den här dikten är fenomenal! Förtätad av "sannhet" och mystik - helt unik!

Underbart att fler har upplevt detta...

**bokmärker bums**
2009-03-30

  Bjarne Nordbö
Denna tar jag med mig ut på min vandring i ett solbelyst Norrköping.
2009-03-30

  Micael Axelsson
Ja, vissa dagar hör man den bättre än andra. Sådana dagar spritter det i en. Härligt positiv laddning, som blir än mer påtaglig nu, då allt utanför också vaknar till liv.
2009-03-30

    SEMPER MEA
Underbart vackert!
2009-03-29

  Rachel Roth
livets sång...så fint
2009-03-29

  Ilona _L
Fint som vanligt! Jag vaknar till... när du (äntligen) skriver ngt!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP