Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Drömmen vecka 13

Jag sticker potatisstickan i ditt hjärta. Den glider igenom utan motstånd. Du är klar. Min lillfingernagel färgas röd när jag drar ut den igen. Kvar blir ett millimetertunt hål. Jag matar dig med krossade glödlampor för att få dig att förstå. Din mun är så röd. Jag kysser den. Du torkar av min haka med en vit handduk.

Jag plockar fram hammaren ur verktygslådan och slår mig själv på låret. Du rycker till när det kalla stålet nuddar huden. Sedan sätter jag mig på stolen och tänder en cigarett. Röker du? Frågar du mig. Vad ser det ut som säger jag? Sen blundar jag och drar ner röken i lungorna. Låter den vara kvar där en stund innan jag blåser upp mot taket.

Jag ställer mig bakom dig. Vilar mina händer mot dina axlar. Sedan drar jag med naglarna nerför dina armar. Känner repet runt dina handleder. En kort sekund överväger jag att knyta upp men jag låter dig sitta kvar. Du rycker till när askan från min cigarett landar i din hand. Jag drar med handen genom ditt blonda hår. Jag tycker att du är vacker viskar jag i ditt öra.
Fri vers av Violet Blue
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 08:21Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue