Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga

 

smittar mörkret




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-30 09:13



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Den som lever i mörkret
tror sig vara likt pestsmittad.
Den som trotsar sitt mörker,
belyser och beskådar,
märker snart
hur det skingras,
först för korta stunder,
sedan för allt
längre
perioder.
2009-03-30

  Bibbi VIP
Bara om och när vi ger det tillåtelse i vårt sinne.
Själv stänger jag in mig tills jag ser ljuset igen för jag vill aldrig sprida mörker till min omgivning.
2009-03-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Nja.... bara om du ger det tillåtelse. Våga vägra!
2009-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kan det vara
för folk försvinner ju
blir helt osynliga ju
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP