Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan illusion

 

när illusioner brast

tog de med sig

livslögn

livsmod

livslust

 

kvar lämnades

endast

mörka skuggor

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 09:17



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
SVÅRT!
När allt sköljs bort
av denna känslotsunami!
Men vet
ur kaos
föddes
liv!
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP