Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller?


efter Klådan kommer Solen

du erkände aldrig din förkärlek för kaktusar
cigarettfimpar och apokalyptiska världsundergång
dina läppar är ihopsydda som på den där invandraren
som fick utvisningsbesked som de visade på tv

nej, du är inte desperat som han eller desperado
du leker desperado och du leker desperat
leker depressiv aggressiv du leker en argsint hund
du runkar regelbundet och porr är fel

dina verser är inte ens till hälften sanna
de handlar om stordåd om stora tankar om ideal
om att drömma som Platon
om att falla platt och aldrig resa sig

men i själva verket borde de handla om spermiefläckar
om släckta lampor oborstade tänder och kliande på ballen
du kliar dig jag kliar mig vi kliar varandra
åhhh, vi kommer att rädda hela jävla världen
bara vi får slut på kliandet




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-30 14:54



Bookmark and Share


  kärleks ängel
Grymt komponerade!!!
2009-04-03

    baruk
W. F. Maun har sagt allt som jag själv skulle vilja - om än inte kunna - säga!
2009-04-03

  am
du säger så mycket i varje dikt du skriver, det är grymt att du har så mycket att säga och kan uttrycka det i poesi på ett så fångande sätt
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP