Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle man kunna få älska en människa, möjligen?




skulle man kunna få älska en människa, möjligen?




Nej jag tror faktiskt inte att det här handlar om att Du måste älska mig
utan
att jag ska få älska dig



Är det farligt för dig?
Blir du rädd av det?
att jag vill få älska dig?



Jag känner att jag inte vill göra om dig
När du är jättetrött så vill jag att du ska få vara jättetrött
Och när du vill vara lat vill jag att du ska vara lat



Och om du inte orkar med mig
vill jag försöka
att du ska få
inte orka med mig

men det är lite svårt förstås



Jag vill i alla fall hålla om dig.
Men det kanske jag inte får,
då.
Eller när jag vill. Eller närsomhelst.

Det blir svårt för mig.


Trösten blir nog svårast.
Tänk om du vill vara ensam när du är ledsen.
Hur ska jag kunna lämna dig ensam då?
När hela min kropp vill hålla om dig.
Länge och hårt.
Och mjukt





Fri vers av Albert
Läst 784 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-30 15:35



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
jag tycker om den här texten, den liksom resonerar sig fram lite ödmjukt
2012-08-14

  walborg
Ömhet, varsamhet, respekt - kan kärleken bli vackrare än den som inte söker sitt, eller åtminstone försöker ...
2009-07-02

  MonaLisa
Käre vän, du är så uttrycksfull i din kärlek. Stark och mjuk, troligen många kvinnors idealman. Tur att jag är gift! *ler soligt*
Allt gott!
Carina
2009-05-20

  Jorska
Du lyckas alltid fylla dina ord med så otroligt mycket känslor. Insiktsfullt och kärleksfullt. Ja visst är det svårt att inte hålla om när det är det enda som känns rätt. En mycket varm och kärleksfull text, precis som så många gånger förr. Den tackar vi för!
2009-04-03

  albertina
Gillar denna väldigt mycket.
Många ord som jag tar till mig.
Svårt det där att vilja så mycket.
Att förstå varandra.
Kärleken helt enkelt.
Tack Albert
2009-03-30

  Lia-Lej
"Att bli älskad är stort, bara att älska kan vara större!!"
(Lisa Ekdahl)
Hur sant är inte detta?! Och vem kan hindra dig att Älska??

Bitterljuvt att måsta avstå kramen..
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert