Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

År

 

och efter de

sju svåra åren

skall komma goda år

 

är det försent

efter tio

svåra år då




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-30 16:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det är ALDRIG
för sent!
De goda åren
kommer
med insikter
om att de svåra
åren bäddat för
de goda!
2009-03-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Det finns ingen tidsgräns.... allt är ju från person till person. Och vad jag tror är att ju större hjärta du har är du desto mer känslig och svårläkt. Men allting går med tiden!
2009-03-30

    Maria Malm
Någon gång måste en vändpunkt komma.
2009-03-30

    ej medlem längre
Det är det inte...
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP