Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där killen som alla vet vem det är, men som ingen känner

I en skola
finns den där killen,
han som inget säger,
han som inget känner

En stackars pojke
som gömmer sig
i bänken längst bak
för att dölja tårarna,
målade med svart kajal

En pojke
som nästan
är en ung man
och
med baskern
på sned


I en skola,
mycket lik den här,
fanns en kille,
han som aldrig talade
han som ingen kände

En stackars pojke
som smög genom korridorerna
i skuggorna
för att glömma
tårarna
målade med svart kajal

En pojke
som aldrig
blev en ung man
och
vars kärlek
förblev glömd




Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-30 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob