Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hyllning till ett busfrö ♥

jag tycker att vi uppskattar varandra för lite här i världen så ja idag går min hyllning till min absoluta faboulösaste vän.

för ja det är hon som man kan dansa cancan nerför manhattans gator med, samt stjäla fries från mcdonalds och dö i ett eko skratt med. ja det är den personen som jag kan se mig själv umgås med om jag blir ett russin, då vi kommer dricka chai thé, röka & pimpla drinkar, för livet är rajraj. en tidsoptimist som smittar av sig sitt lugn till ett stressat barn såsom jag, det är hon jag busar runt med, på något torg i någon av världens städer, from paris to berlin, oavsett hur gamla vi är, kommer bli, för livet är blaazing fun för att titelera. för vi är några av dom som aldrig kommer bli gamla i vår mentalitet. vem har sagt att man inte kan spilla en margerita på ett dansgolv för att dansa michael jackson, för det är hon som säger att jag ska fortsätta simma när jag tycker livet är en hagga, vilket jag ofta gör.




Fri vers av Childlike Wild
Läst 427 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-30 21:02



Bookmark and Share


  Diana,V
cool och chic text!
också en fin hyllning!
2009-06-01

    Den som lever får se.
Riktigt fin text Bus och du vet du vad? Folk kommer se oss glida om kring och gör MJ moves i utspild heineken när vi börjar närma oss 60. Sen kommer vi hitta på busigheter ända fram tills vi trillar av pinnen ala Thelma och Louise style gamla och rynkiga.
2009-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Childlike Wild
Childlike Wild