Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det funkar inte!

Jag kastar en tallrik i väggen,
för det är ju så man gör,
för att få ur sig sin ilska.

Det har jag sett på film...






Det funkar inte!




Fri vers av egotuilla
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 21:07



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
jag gillar såna här korta, rakt på sak dikter!!!
grymt!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla