en tidig morgon

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tidig morgon

 




Bakom persienne

.......¤.......

dina ögon speglar mig


eldar brinner i himmelsäng
solen visar sig bakom persienn
våta kroppar lyser solrandiga i tidig morgon

..........

dina ögon speglar mig


närheten visar sina nakna ansikten
vällust och öppen tillit i dop av solljus
lusten visar sin kraft som ursprungets tidiga morgon

..........

dina ögon speglar mig

i stegrande förtroende älskar vi

i orgasmens öga brinner alla masker

en tidig morgon i Mars

.......¤.......

                              Epione-09                                




Fri vers av Epione VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-31 08:50



Bookmark and Share


  Ilona _L
Så vackert! Sensuell erotik när den är som bäst!
Försiktig applåd och bokmärks!
2009-03-31

    leelee
Ja...man måste ta vara på solen.
:-)
Så fint du beskriver lust och kärlek.
2009-03-31

  ~Leonardo~
Tvillingsjälar i ömsesidig reflektion...fin stillhet och passion i de älskandes lek. Underbar!! Vad kan inte hända...en tidig morgon...en dag i Mars?!
2009-03-31

  Larz Gustafsson VIP
Gud har skapat människan övermåttan underbar.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP