Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tacksamhet. Tro. Villkorslöshet...


- tacksägelse -




- tacksägelse -



min trasiga själ
påklär ni av
välvilja
och i tro
på mig som
den jag är

sådär staplande mellan tragik och fritagande

tack känns för lite närvarande
sådär bristande fel
men ni vet vad ni klär

liv

och trots att ni ser ett jagande efter död
finns ni ändå blinkande här
som älskade sagosanna mirakel

liv

så i full vördnad
lovsjunger jag er
som den jag är
i liv
för er

.




Fri vers av Själabarn
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-31 00:53



Bookmark and Share


  livsdans
Så vackert...och förströstansfullt! Vi blir till genom möten med människor som ser oss på riktigt...tror jag absolut!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn