Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnombudsmannens årsrapport ”Kom närmare - Om att överbrygga avståndet mellan barn och vuxna” överlämnas till regeringen och barnminister Göran Hägglund i dag, tisdag.


Dagsvers om respekt tisdag den 31 mars 2009

Dagens vers är en repris som skrevs just för att vi vuxna

alltför ofta brister i vår respekt för barn och ungdom. 

 

 

Respekt.

Häckla ej det liv
som bringar lycka åt en annan
även om det tvingar dig
att ta dig själv för pannan.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-31 08:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag blir glad när människor är som du....Applåd!
2009-03-31

  Gunnel André VIP
En alldeles ovanligt bra definition på respekt. Bravo! Bokmärker.
2009-03-31

  Bodil Sandberg VIP
Tack för en oerhört viktig dagsvers!!
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP