Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sådant man hör


Påståenden

 

var glad för det du har

tänk positivt

sitt inte och tyck synd om dig

är du utesluten ur gemenskapen

så är det väl ditt eget fel

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 08:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP