Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonbön

 

snälla

ge mig en strimma

energi att orka tänka

en dag till

snälla

låt mig en kort stund

få känna hur det är

att ha en vilja

eller en stunds ro i själen

 

om kan vara till glädje för

någon annan kanske

jag kan vara det för

mig själv

 

snälla låt mig . . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 08:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skriver under på de tidigare kommentarerna, bra skrivet!
2009-03-31

  Mr Lindemann VIP
Jagt sätter mig så till att vila under denna texten så. I djupmeditation närmar jag mig raderna och andas in andas ut. Känner att det negativa går ut i utandningen. Fylls upp av positiv energi då jag andas in. Visualiserar upp en plats där jag vill vara på.På grund av bilden fylls jag så av livgivande energi. Inser att vi är allt, ifall jagskadar min fiende, skadar jag på ett sätt mig själv. Finner trygghet i det.

Det är viktigt att slappna av innan meditationen, finns bra avslappning av Uneståhl på CD.
2009-03-31

  flickan i spann
Fin bön, jag tror att genom att sträcka ut en hand kan vi få styrka.
2009-03-31

  flickan i spann
Fin bön, jag tror att genom att sträcka ut en hand kan vi få styrka.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP