Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mycket Väsen för Ingenting

 

det är beng att måla ansiktet med Afrikas färger
det är vidrigt att låta som svanen
att önska sig himlen till ens egna personliga tillhörighet
det är bara fel

jag förvarar dina hemmagjorda vykort från dödsriket
dina skrikande klagosånger
bakom bakgrundsbruset i mitt huvud
de lär aldrig komma ut därifrån

se!
blommor växer i världshaven
och på månen
under månen är det blomfält
så långt ögat kan se
så långt jag når med handen ner i din hals


drick Márijas bröstmjölk och håll käften




Fri vers av Sanchez
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-31 10:59



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
du är ballaste poeter.se:aren. någonsin. kanske. jag vet inte men jag kan minsann tro så.
2009-04-15

  L Patrik W Johansson VIP
Sanchezspeare

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez