Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O Tårarna förklarar allt när jag är ensam


Bekräftelsens tomrum

Låter mina fingrar nätt nuddas vid ditt hjärta
Så tyst du tittar på mig

Låter mina ord lätt att andas emot ditt lena bröst
Så kall du känns

Låter mina tankar värma dina små händer med min panna
Så strävt du smeker

Sakta för varje sekund jag hör mig själv
Reflektera ett eko om kärlek jag önskade få bekräftad


Men det är inte ditt fel utan mitt hjärtas bottenlösa förväntan
Ett försök om att bli älskad såsom jag själv älskar








Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 481 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-31 12:59



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Mmm, det finns en rytm i den här, som avslutas i något mycket konkret och viktigt.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi