Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas

Skrik! Ja, skrik ut dina lungor
Hoppas på att någon kommer att höra
Höra dina tysta skrik
Slå! Ja, slå dina knogar blodiga
Hoppas på att någon ska se
Se dina osynliga sår
Gråt! Ja, gråt tills du inte kan andras längre
Hoppas på att någon ska märka
Märka dina tysta tårar




Fri vers av Erev
Läst 344 gånger
Publicerad 2009-03-31 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev