Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Priset

 

är läkemedlets biverkan

större än

dess verkan

så är priset för högt

 

är priset för

njutningen högre

än det man nyss avnjutit

så är det för högt

 

glöm inte

att kolla prislapparna

och se upp med

de röda




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 14:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en filosofisk tankefläta väl framhållen, en prisvärd text som för till
eftertanke...ja...
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP