Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du hör inte alla mina tystnader

du undrar hur det har varit
färden mot solen, de gånger jag gjort den

stenkolsdoften och rött damm
en resas dofter kan jag inte ge dig
inte smaken av ett liv

ställen jag har varit, okända lakan
som jag har målat med blod och sett det blekas
i solsken nästa dag, platser jag har lämnat

du hör inte alla mina tystnader
ett kök på åttonde våningen
sorgen som alltid blev tröstad

dagen när jag cyklade till ett hem
första solskenet sköljde världen
det var söndag och jag hade
äntligen uppstått

jag känner den vägen
du hittar inte där




Fri vers av Marta
Läst 695 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-31 14:49



Bookmark and Share


  aol
säger bara underbart skaldat vännen,
2013-05-21

  Stefan Höglund
Fin dikt med trygghet och visshet om ett eget inre liv
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta