Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andetagen äter igenom som syra i mitt bröst



Jag är min egen värsta fiende
tankarna följer spår som inte finns

jag flyger
rakt in i väggar
med flit

andetagen sväljer skrstt och hån
från mig själv
mot mig själv

Jag tror inte jag vill må bättre
jag tror inte jag vill ha ett bra liv

Jag förtjänar allt
allt jag förnekar mig själv

Det enda positiva i ekvationen
är att min självförstörelsedrift
aldrig kan skada
någon annan

När jag tänker på hur enkelt
hur trivialt det känns
att korrumpera sig själv
att mura in sig själv
i en verklighet av avgas och dimma
en verklighet som inte riktigt finns

hur lätt skulle jag inte kunna
göra det mot andra?

ensamhet av nödvändighet
en egofixerad ursäkt eller
ren och klar nödvändighet

Vad vet jag?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen