Foto: Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: Ulla


Saknade trappsteg

 

hur många trappsteg

kan inte räknas

jag sprang jämt

hem till dig

 

att du blev glad

gjorde så gott

jag saknar dig

så oerhört

 

mamma

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-31 20:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en berörande hyllningsdikt , med igenkänningsvärde för mej !
2009-04-02

  * Ammi *
ja det är som de där telefonsamtalen man än idag vill ringa
fina rader vännen
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP