Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hinner inte skriva...

Jag hinner inte skriva
och inte tänka klart.
Jag tyckes bara driva
i livets vilda fart.

Jag borde stanna stilla
och inte jäkta kring,
för allt är mest en villa
på väg mot ingenting.

För ständigt maler frågan
om målet med min färd,
och snart så slocknar lågan
som lyste upp min värld.




Fri vers av Erik L
Läst 765 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-03-31 21:51



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Mycket läsvärd. Bra rytm. Njutbart.
/Cenita
2009-05-18

  Annette Andersson
Oj, oj, oj - den grep mig direkt! Kanske för att jag så väl känner igen mig själv i texten.
*applåd* och *bokmärke*
2009-04-22

  Bibbi VIP
"När jag nu såg på allt vad som händer under himmelen, se, då var det allt fåfänglighet och ett jagande efter vind" Pred.1:14
Applåd!
2009-04-05

  Syrsan
Du får min beundran och ett tack för som alltid härligt flyt och många underbara tankar! Jag njöt av att läsa!
2009-04-04

  Marlboroman/Hg VIP
Den är till och med bättre än så, när jag läst den andra gång.
2009-04-01

  Marlboroman/Hg VIP
Detta tycker jag om.
BÅDE för innehåll och form.
2009-04-01

    Lindizz
Mycket fin rytm och flyt i din vackra text.
2009-04-01

  Maria T
Du har fångat verkligheten,
men lågan får inte slockna
som lyste upp din värld
2009-04-01

  Yvonne
Oj vilket flyt och så härliga rim. Jag blir alldeles betagen. Djupsinnigt dessutom. Applåder i mängd.
2009-04-01

  Bodil Sandberg VIP
Fantastiskt vilken rytm!!

och den sorgsna uppgivna rösten..griper onekligen tag!! förbaskat snyggt Erik!!!

applåder och sparas absolut!!
2009-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk beskrivning av verkligheten.
2009-04-01

  Miss Mod
Hinner inte kommentera, men bra.
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L