jag ä konfunderad...
känner mej för närvarande varken
hetero- homo- eller bisexuell...
jo... lesbisk.... i själen... hmmm..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ä konfunderad...
känner mej för närvarande varken
hetero- homo- eller bisexuell...
jo... lesbisk.... i själen... hmmm...



Fy fan vad jobbigt det är att vara MAN... i mitt NÄSTA LIV vill jag bli LESBISK!





De verkar ha det så härligt de lesbiska.

Lever i sin egen paradisiska värld.

I mitt nästa liv vill jag vara kvinna

& älska en kvinna!

Köra dubbelattrapp!

Älska varandra dag & natt.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2009-04-01 00:18



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbart bejakat:-)

Du får det att låta som det ultimata svaret på kärleken:-)

Applåder!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP