Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK utan S e x!




I drömmen låg jag tillsammans med en kvinna.

Vänner var vi endast, inte fråga om något sexuellt.

Hon var sjuk, hade varit det i 27 år... utbränd, utmattad,

stressad, såna symptom, såna som jag har.

Vi låg & pratade & vi kunde förstå varandra så väl

& en kärlek uppstod ur denna djupa förståelse.

Sen ville hon sova & ligga själv, pussade mej

farväl, såg mej inte i ögonen, det behövde vi inte.

Jag sa till henne: "när du blir piggare så ska vi

promenera längs havet på stränderna"...


Sen lämnade jag henne

& vandrade ensam vid havet

~ fylld av vårt mötes närhet.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-04-01 00:50



Bookmark and Share


  walborg
Ett möte - så äkta och fyllt av medkänsla och respekt för båda.
2009-12-18

    MaryMo
Förståelse+tacksamhet+respekt... klart det kan bli kärlek av den soppan! Vackert och känslosamt...
2009-06-21

  Karin Rosberg
Kärleksfull och lite vemodig.........fin!
2009-06-18

  fucking poetic
vackert och lite lite romantiskt
2009-06-13

  Cosmic Johanna
Du har levande drömmar...

:-)
2009-05-11

    ej medlem längre
KÄRLEK-helt klart och vackert beskrivet!
2009-04-12

  Junitvillingen
Väldigt vackert...och ett så fint minne att spara inuti...finns många olika sorters kärlekar - som denna t ex...
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP