Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min älskade mamma som gick bort i leukemi 090328


AVSKEDETS STUND

Du längtade så efter vårens tid,
men detta blev en kamp och strid

Natten kom och tog din hand,
förde dig till ljuset i Evighetens land.

Ensam och liten i världen jag står,
men du fann ditt land med evig vår.


........Du skall alltid finnas i mitt hjärta.....


*Memory 090328*




Fri vers av wildrosen
Läst 498 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-04-01 08:36



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ordlös blir man *kram*
2009-04-03

  Fånga dagen
Stor sorg och smärta för dig med dessa rader du skriver här
kram Anna-Karin
2009-04-03

    sunnanvind
Mycket sorgligt att läsa...blir tagen*....Kram!
2009-04-03

  Bodil Sandberg
Så erhört fint till mor!!
2009-04-03

  Maria T
Mycket vacker elegi till
din älskade mamma.

--- ett morgonland i evig vår
med blommor, äng och skog---
2009-04-01

  Eva Langrath VIP
Vackra rader till en saknad mamma

Eva
2009-04-01

  Carola Zettergren
Å..jättefint skrivet i sorgens tid..KRAMEN!
2009-04-01

  Fredrik Stillesjö
Hej memory

Ett mycket vackert avsked. Sorg, men också hopp i förening. Hälsar Fredrik
2009-04-01

  mare VIP
Sorgens rader.....sorgens tid , men av hopp till ljuset i Evighetens land......vackra framtid, fint.....varm kram
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen