Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hämtade Rasmus 4 och Rebecka 3 på dagis igår (pappa brukar hämta dem)


Härligt hur barn tänker ibland



- Varför hämtade DU oss på dagis i dag mamma...
...VILLE DU HA OSS ELLER?




Övriga genrer av Therés
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!