Akrylbild & foto: Ulla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akrylbild & foto: Ulla




Paradigm

 

det finns dagar

ibland flera i sträck

som bär en svärta

utan botten

 

jag undrar

om jag finns

för ingenting känns

utom ensamsorgen

 

finns världen

finns jag i den

måste kanske

skapa en ny

 

måste finna

ett nytt

paradigm när det gamla

inte längre fungerar




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-01 11:36



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Passande bild till texten .....
2009-04-02

  Eaglemountains VIP
Skriver under på Eva Langrath ......
2009-04-02

  Ronny Berk
en tilltalande bild och text som framkallar känslors sökande efter livs mönster...ja...
2009-04-01

  Eva Langrath VIP
Sogens sökande efter väg att gå. Vackert skildrar du denna svåra väg.

Eva
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP