Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår kaffe dofter

fågelkvitter och solsken
kanske vi kramas

tar igen förlorad tid
på en solvarm veranda




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 12:03



Bookmark and Share


  Anders P VIP
visst, vår, och titeln är del av dikten. fint
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP