Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick jag göra vad jag ville för en dag

Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag lösa all problem omkring mig
Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag få dig att må bra
Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag ta med dig till mitt favoritställe
Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag säga vad jag tyckte till de jag undviker
Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag få mig själv att må bra
Fick jag göra vad jag ville för en dag
Så skulle jag vara med dig




Fri vers av Erev
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-01 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev