Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig...

Du gör mig svag
Du gör mig stark
Du får mig att krypa ihop till en trasig boll
Du får mig hoppas för framtiden
Du får mitt hjärta att stanna
Du får mitt hjärta att slå tusen slag extra
Du får mig att gråta
Du får mig att le
Du får mig att gå sönder
Du gör mig hel
Du gör mig svag
Du gör mig strak




Fri vers av Erev
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-01 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev