Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Det är vårens flickparad som kommer, och jag hör 

trumvirvlarna! Snart

 

ser vi henne: Förförisk, marscherande, nästan dansande:

Våren!

 

- en flicka - gracil, förunderligt koordinerad

enligt en ännu ej fullt ut analyserbar

koreografi

 

av en hel orkester ackompanjerad,

försvinnande,

förbi.




Fri vers av Trast
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-15 23:41



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vacker dikt till våren
med alla blommor, all grönska
som bara dansar fram och
all vacker fågelsång.
Skapelsemorgon.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Trast