Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ohållbarheten

Medan det rasar
Faller
Medan allt faller samman runt omkring

Lägger jag armarna om mina knän
och håller dem hårt
så hårt.




Fri vers av Nioma Trey
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-02 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nioma Trey
Nioma Trey