Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan poeter.se




Vi åt massor av färska frukter & skrattade.
Sen städade vi, det var i London.
Nej... det var i Los Angeles.
Får jag känna frågade du.
Nej sa jag, inte nu.
Nu ska vi surfa & dansa till The Beach Boys.
Det var innan poeter.se.
Vi vandrade hela kvällar längs havet
som dynade våra sorger till ro.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-02 00:12



Bookmark and Share


  Lena Krantz
...som dynade våra sorger till ro...Mmmm

Den här dikten är en riktig pärla!
2009-04-02

  Junitvillingen
Funderade lite på vad rubriken kunde betyda...så läste jag texten och kom på mig med att le...för wow vilken mysig dikt...du kan skriva, du - det vet jag ju " sen förr ";-)
2009-04-02

  Cosmic Johanna
Underbart när livet får gå i repris...och inspirationen om annat blommar igen:-)

Applåder, denna gillar jag!
2009-04-02

    eva m h
Det var tider det tydligen!!
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP