Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frk mörk


iskall våt dimma
smeker hennes ansikte

fröken mörk skrattar

för våren
lämnar henne faktiskt

inte oberörd




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-02 22:36



Bookmark and Share


  Jojo
på nåt vis är hon lätt att identifiera sig med...

och även iskall våt dimma hör våren till

undrar hur hon reagerar när solen smeker hennes ansikte och fågelsången bedövar hennes öron
2009-04-08

  Ola Rydberg
Snyggt
2009-04-03

  Bjarne Nordbö
Jamen den funkade fint för mig.
2009-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP